Video
UA-60773114-1

Håndlavet spisebord fra 2 til 12 personer

 

Håndlavet spisebord som både passer til det lille, hyggelige selskab og fest for den store familie. Bordet passer til 2 personer og helt op til 12 personer. Designet gør, at du ikke kan se på bordet, når det er slået helt ind, hvor stort det kan blive. Indeni ligger de ekstra bordplader, når bordet er slået helt ind.

Smuk dør restaureret

 

Designsnedkeriet har begået endnu et pragtstykke af en reparation. Denne smukke gamle dør var helt ødelagt af råd og ælde. Med snedkerens finesse og gode håndelag, blev døren igen som ny.

Flytbar trappe

 

Specialdesignet trappe som er så let, at den kan flyttes rundt i lokalet. Trappen er bygget i det fineste amerikanske valnøddetræ.

Ballustre til trappe drejet i hånden

 

Har du brug for en ny trappe eller reparation af den gamle? I Designsnedkeriet håndlaver vi det hele til dig. Heer er det ballustre der bliver drejet til pynt på et smukt gelænder. Vi drejer også bordben og andre smukke sager.

Indbygget reol

 

I denne video bygges en 5 m lang indbygget reol af massivt træ til en herskabslejlighed med højt til loftet. Reolen er holdt i moderne stil, men med fordums tids snusfornuft for opbevaring. Arbejdet er omfattende, hvilket afspejler sig i resultatet - en designet reol der er integreret i rummet og med alle kundens ønsker for inddeling, vitrine og skuffer. Denne video er del 1 af 2.

Indbygget reol

 

Føljetonen om den indbyggede reol slutter her af med anden og sidste del. Reolen skæres og samles uden brug af søm, skruer, lim eller andet hejs. Kun træ der er snedkereret, så det passer sammen fuldstændig.

 

Vi har sat farten lidt op, så videoen ikke blev så lang. Det ser pænt sjovt ud.

 

KONTAKT OS

Designsnedkeriet v/Allan Jørgensen

 

T: +45 42 31 61 31

 

E: kontakt@designsnedkeriet.eu

 

CVR: 36255900